О аутору

Ђорђе ОстојићЗовем се Ђорђе Остојић, дипломирани сам теолог и радим већ четири године као вероучитељ у ОШ „Бранко Радичевић“ у Батајници.

Пореклом сам из Новске у Славонији, а живим последњих дванаест година у Земуну. Богословију сам завршио у Сремским Карловцима, а Богословско-катихетски институт и Православни богословски факултет у Београду. Годину и по дана сам провео на студијском боравку у Регензбургу у Немачкој учећи немачки језик и упознајући немачку културу, те живот тамошњих већинских цркава.

Предавао сам веронауку накратко у ОШ „Бошко Палковљевић Пинки“ у Батајници, такође неколико година у ОШ „22. октобар“ у Сучину, те деци са посебним потребама у истуреним одељењима ОШ „Сава Јовановић Сирогојно“ из Земуна.

Поред основног вероучитељског посла, радим као лектор и коректор за Православље – новине Српске Патријаршије, а бавим се и уређивањем Парохијског весника, часописа Богородичине цркве у Батајници и администрирањем њиховог веб-сајта, уређивањем школског часописа Бранко, дизајном и припремом за штампу.

Онлајн преглед часописа на http://issuu.com/djordjeostojic